Mihai Dinca

Antrenor BJJ

Cum te numești și câți ani ai?

Dincă Mihai - 43 ani

Când ai început sa practici Jiu Jitsu? Care este centura ta?

Practic BJJ din septembrie 2011, iar din august 2018 sunt centura neagra in BJJ.

De cât timp ești antrenor?

Sunt antrenor din anul 2016.

Ce te-a inspirat sa devii antrenor?

Faptul ca pot preda cunostintele dobandite mai departe unor elevi (care intre timp mi-au devenit prieteni foarte buni) astfel incat sa ajunga sa ma depaseasca ca nivel de cunostinte, toate acestea reprezentand o provocare continua.

Care este specializarea ta ca antrenor în cadrul Absoluto?

Incepand cu anul 2016 si pana in 2019 am antrenat grupa de competitie pentru BJJ, iar de la aceasta din urma data am predau grupelor de intermediari si avansati de la Absoluto Cotroceni - luni, miercuri si vineri in intervalul 18:15 - 20:15. Fac si antrenamente private.

Ce beneficii ți-a adus Jiu Jitsu pana acum?

Pot sa spun ca mi-a transformat viata intr-un sens minunat, avand in vedere ca pe sotia mea am cunoscut-o cu prilejul antrenamentelor, ea fiind de asemenea practicanta si competitoare in BJJ.

Care sunt realizările ca sportiv și ca antrenor de care ești cel mai mândru?

Desi sunt competitor amator si ocazional, am reusit sa castig majoritatea competitiilor la care am participat, iar ca antrenor sunt deosebit de mandru ca am contribuit la formarea unor campioni ai clubului precum Adrian Baciu, Marc Balasescu sau Bogdan Ungureanu.

Ce ai spune unui viitor elev care încă nu este convins sa pășească pentru prima data într-o sala de antrenament?

Sa incerce. Asa cum mi-a spus si mie cel care mi-a indrumat pasii catre BJJ: "Incearca, e altceva decat orice alta arta martiala si asta in sens pozitiv;)".

BJJ NO GI

100%

BJJ GI

100%

BJJ Autoaparare

100%

Disponibilitate antrenamente private BJJ pentru adulti.