2024 ar putea fi anul in care vom vedea confruntarea dintre Anthony Joshua si Francis Ngannou!
268 Views

Eddie Hearn a vorbit recent despre planurile pe care le are pentru clientul sau, nimeni altul decat Anthony Joshua, fostul campion la categoria grea in versiunile World Boxing Association (WBA), International Boxing Federation (IBF), World Boxing Organization (WBO) si International Boxing Organization (IBO), in ceea ce priveste urmatoarea sa confruntare.

Initial, se credea ca anul acesta ii vom vedea pe Anthony Joshua si Deontay Wilder infruntandu-se, fapt ce nu va mai fi posibil, avand in vedere ca Wilder vine in urma unei infrangeri.

Acest lucru se pare ca nu este un impediment cand vine vorba de urmatorul posibil adversar, care cel mai probabil va fi Francis Ngannou, care de asemenea vine dupa o infrangere in dauna lui Tyson Fury.

Singura diferenta este ca Francis Ngannou a explodat in popularitate si cam toata lumea a considerat ca a castigat prima sa partida de box la profesionisti.

Daca aceasta lupta se va concretiza, miza pentru castigator va fi o lupta pentru toate centurile la categoria grea impotriva castigatorului dintre Tyson Fury si Oleksandr Usyk.

Se anunta un 2024 de foc si in lumea boxului profesionist!