fbpx
AVANCRONICA. De ce poate fi lupta dintre Alistair Overeem si Alexander Volkov una dintre cele mai spectaculoase din 2021 (VIDEO)
104 Views
AVANCRONICA. De ce poate fi lupta dintre Alistair Overeem si Alexander Volkov una dintre cele mai spectaculoase din 2021 (VIDEO)

Weekendul acesta Alistair Overeem si Alexander Volkov se vor duela in main eventul galei UFC Fight Night 184, care va avea loc in Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Cei doi grei lupta pentru sansa de a ajunge mai aproape de centura de campion la categoria Heavyweight, centura detinuta in acest moment de Stipe Miocic. Actualul campion va lupta impotriva lui Francis Ngannou pentru a-si apara titlul, iar in functie de acest rezultat, Alistair Overeem sau Alexander Volkov vor putea urmari cum se vor pozitiona in clasamentul UFC la categoria grea.

Alistair Overeem intra in aceasta lupta cu un palmares de 47 de victorii si 18 infrangeri, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai experimentati luptatori de MMA din istorie. Toate aceste lupte sunt in plus fata de palmaresul sau din kickboxing.

De cealalta parte a octogonului se va situa rusul Alexander Volkov, care are un palmares format din 32 de victorii si 8 infrangeri.

Ramane de vazut cum se va desfasura partida dintre cei doi, dar avand in vedere ca amandoi sunt strikeri la baza, ne putem astepta la una dintre cele mai spectculoase lupte din 2021. Categoria grea poate oferi lupte foarte intrigante si totodata extrem de scurte.

Pe cine pariati? Alistair Overeem sau Alexander Volkov? Urmareste mai jos avancronica realizata de fostul luptator UFC Dan Hardy.