fbpx
Care sunt cele mai importante lupte din UFC in luna iulie?
90 Views
Care sunt cele mai importante lupte din UFC in luna iulie?

UFC-ul ne-a obisnuit in ultimii ani cu gale extrem de spectaculoase. Cea mai mare organizatie de MMA a lumii organizeaza cate o gala aproape la fiecare sfarsit de saptamana si cel putin un eveniment PPV (pay per view) in fiecare luna.

Avand in vedere numarul mare de luptatori contractati de UFC, organizatia este obligata sa aiba cat mai multe lupte pentru a le da tuturor o sansa de a intra in octogon si a demonstra ce pot.

Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca unele gale sunt lipsite de vedete, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca fanii nu vor avea parte de knockouturi incredibile si submisii extrem de complicate.

Mai jos puteti urmari o selectie cu cele mai importante lupte ce vor avea loc in luna iulie in UFC. Cea mai importanta dintre toate? Ati ghicit!

Trilogia dintre Dustin Poirier si Conor McGregor este fara doar si poate cea mai anticipata confruntare a lunii, daca nu chiar a anului. Pe cine pariati?

Va lupta castigatorul din aceasta partida pentru titlul de campion UFC la categoria Lightweight impotriva lui Charles Oliveira?