Dillon Danis, prietenul lui Conor McGregor, va avea un meci de box cu Logan Paul! Pe cine pariezi?
465 Views

Dillon Danis este unul dintre cei mai controversati luptatori (daca poate fi numit astfel) din lumea sporturilor de contact. El a ajuns cunoscut ca partenerul de antrenament al lui Conor McGregor pe partea de Jiu Jitsu Brazilian.

De atunci, practicantul de BJJ si luptatorul de MMA american a explodat in popularitate, ajutat fiind si de stilul sau extrem de controversat de a vorbi si a modului in care se comporta in social media si in viata de zi cu zi.

Pe vremea cand era centura maro in BJJ, a batut recorduri peste recorduri, fiind considerat unul dintre cei mai talentati practicanti ai momentului.

De atunci insa, au trecut ani multi, iar acum Dillon Danis are un palmares de doar 2 lupte in MMA (2 victorii prin submisie) si nu a mai luptat din 2019.

Acum, pe 14 octombrie 2023, va avea un meci de box impotriva lui Logan Paul, superstarul global, care a avut si o partida demonstrativa cu inegalabilul Floyd Mayweather. 

YouTube player

Logan Paul s-a inflamat foarte tare pentru aceasta partida, avand in vedere ca Dillon Danis posteaza constant poze si memeuri despre logodnica sa.

Ramane de vazut cine va castiga acest meci, dar cert este ca Logan Paul are de partea sa avantajul experientei in box si talia sa mai mare. 

YouTube player

Dillon Danis va miza pe faptul ca a luptat in MMA pana acum si ca a avut ocazia sa se antreneze cu Conor McGregor, cel mai popular luptator de arte martiale mixte din istorie.

Tu pe cine pariezi? Dillon Danis sau Logan Paul?