fbpx
Khabib Nurmagomedov a refuzat o lupta impotriva lui Georges St-Pierre si $100 milioane pentru o lupta cu Mayweather!
175 Views
Khabib Nurmagomedov a refuzat o lupta impotriva lui Georges St-Pierre si $100 milioane pentru o lupta cu Mayweather!

Fostul campion UFC la categoria Lightweight, Khabib Nurmagomedov, ar fi refuzat o oferta de a lupta impotriva fostului dublu campion UFC la Welterweight si Middleweight, Georges St-Pierre. Mai mult decat atat, acesta ar fi refuzat si suma de $100 milioane pentru a lupta impotriva lui Floyd Mayweather.

Ali Abdelaziz, managerului lui Khabib Nurmagomedov, a declarat ca luptatorul din Dagestan va ramane retras. Declaratiile facute de Abdelaziz au avut loc in cadrul podcastului Hotboxin’ cu Mike Tyson.

„Acum doua saptamani, sau acum 10 zile, Dana White m-a sunat si mi-a zis ca Georges St-Pierre vrea sa lupte cu Khabib intr-o lupta fara centura la o greuatate de 165 lbs (74.84 kg)”, a declarat Ali Abdelaziz.

Acesta a continuat prin a spune ca luptatorul sau a primit si o oferta de $100 milioane pentru a lupta impotriva lui Floyd Mayweather. „Khabib a primit o oferta de $100 milioane pentru a lupta cu Floyd. Puteti sa-l intrebati chiar pe Mayweather. Puteti sa intrebati pe oricine. Khabib mi-a spus ca nu vrea sa lupte pentru ca s-a retras. I-a spus mamei sale ca s-a retras si asa va ramane”.

Singurul mod prin care Khabib Nurmagomedov ar putea lupta din nou ar fi daca mama lui i-ar spune ca e in regula cu aceasta decizie, conform declaratiilor lui Abdelaziz.

Ce lupta v-ati fi dorit sa vedeti mai mult? O lupta cu Georges St-Pierre sau una impotriva lui Floyd Mayweather?