fbpx
229 Views

Zilele trecute, Demetrious „Mighty Mouse” Johnson a lansat o declaratie cu care a luat in in vizor UFC-ul si pe Dana White pentru atitudinea pe care o au fata de el si alti luptatori.

Declaratia are un impact mare, venind de la un campion precum DJ ce a egalat deja recordul lui Anderson Silva de victorii consecutive pentru apararea centurii.

Mai multe despre declaratia sa puteti citi aici:

Demetrious Johnson satul de tirania UFC-ului! Vezi ce spune de Dana White si modul in care acesta interactioneaza cu el!

A venit si replica lui TJ Dillashaw.

„Cred ca e dezamagitor ca Demetrious n-o sa accepte lupta. Nu-mi pasa daca e Cody sau e Demetrious, vreau doar sa lupt. Vreau sa lupt mai repede. Vreau acel meci mare pentru titlu.

Dar trebuie sa stiu mai repede cu cine voi lupta, pentru ca sunt in procesul de a-mi schimba corpul pentru lupta. Nu e un proces de 8 saptamani, e un proces de 12 saptamani. Nu doar ca vreau sa fac categoria, vreau sa performez la acea greutate.

Cred ca cel mai inteligent lucru pe care-l pot face este sa raman pe drumul pe care sunt acum pana Demetrious se imbarbateaza un pic si realizeaza ca isi va pata cariera daca nu lupta cu mine”.

https://www.youtube.com/watch?v=oS1PDTz-HZo

Vorbind despre acuzatiile lui DJ ca ar fi prieten bun cu Dana White, motiv pentru care primeste aceasta sansa, acesta a continuat:

„Nici c-ar putea fi mai departe de adevar. Eu si cu Dana ne-am batut cap in cap in ultimii doi ani in privinta unei potential meci pentru centura.

Johnson vrea puncte pay per view, pe care le-ar primi daca se lupta cu mine. Vrea sa fie promovat, lucru ce s-ar intampla daca ar lupta cu mine. Amandoi vrem acelasi lucru – amandoi vrem sa fim cel mai bun luptator pound for pound din lume, precum si sa facem foarte buni bani si sa fim promovati. Pentru a rezolva toate aceste probleme, singurul lucru pe care trebuie sa-l faca e sa lupte cu mine.  

El spune ca sar coada pentru a lupta cu el, dar nu e nici o coada. Codi a sarit in fata mea pentru un meci la titlu si a fost un salt mult mai mare decat eu sarind in fata altora pentru titlul de la 125.

Asta e sportul. Am acceptat lupte pentru titlu cu 24 de ore inainte. Deja stau la 143 de pounds, cobor in greutate pentru a pune stop vorbelor cum ca nu pot face categoria. Vrei sa te numesti Greatest of all time, atunci de ce ti-e frica?

Ar trebui sa-i fie frica ca rateaza Ray Borg categoria. A ratat categoria in jumatate din cariera lui. Eu n-am ratat categoria de cand aveam 8 ani si faceam lupte. Poate avea banii mei daca ratez categoria. N-o voi rata. E doar inca o scuza pentru a nu accepta lupta.

Nu inteleg de ce trebuie sa trag de el acum. Singurul lucru la care ma pot gandi este ca ii e frica sa nu piarda centura.

I s-a acordat multa atentie, mult mai multa decat a primit in ultimul timp. Totul pentru ca am spus ca o sa ma lupt cu el. E dovedit ca exista atentie si promovare in spatele acestei lupte. Daca lupta cu Borg, nu se va uita nimeni la el cum depaseste recordul lui Silva.”