Rezultate complete Bellator 301: Yaroslav Amosov vs Jason Jackson! (VIDEO)
287 Views

Bellator MMA, considerata de multi ca fiind a doua cea mai valoroasa promotie de MMA din lume dupa UFC, a avut cea mai tare gala din acest weekend.

In main eventul serii, campionul ucrainean Yaroslav Amosov si-a pus in joc centura si palmaresul imaculat (27 victorii si 0 infrangeri), impotriva lui Jason Jackson, un luptator din Statele Unite extrem de promitator.

Chiar daca toti fanii sportului nu-i dadeau nici cea mai mica sansa lui Jason jackson, acesta a avut nevoie de doar 2 runde si jumatate pentru a-i administra prima infrangere din cariera unui luptator ce calca pe urmele lui Khabib Nurmagomedov.

In co-main eventul serii, Sergio Pettis, campionul categoriei Bantamweight, a incercat sa-si apere centura impotriva lui Patchy Mix, campionul interimar al aceleiasi categorii. Patchy Mix s-a dovedit a fi o nuca prea tare pentru fratele mai mic al lui Anthony Pettis si a fost nevoit sa dea „tap” in runda a doua, ca urmare a unui RNC.

Momentan, viitorul organizatiei Bellator MMA este unul incert, dar acest lucru nu inseamna ca luptatorii nu vor da totul de fiecare data cand vor intra in octogon pentru a incerca sa-si securizeze un contract mai bun cand/daca vor lupta in alta promotie.

Trage un ochi mai jos peste fazele serii de la Bellator 301: Yaroslav Amosov vs Jason Jackson!

Main Card

Preliminarii