fbpx
Rezultate complete UFC 274: Charles Oliveira vs Justin Gaethje! (VIDEO)
194 Views
Rezultate complete UFC 274: Charles Oliveira vs Justin Gaethje! (VIDEO)
Rezultate complete UFC 274: Charles Oliveira vs Justin Gaethje! (VIDEO)

Gala UFC 274 se anunta a fi una dintre cele mai spectaculoase din ultima perioada, iar asteptarile fanilor au fost pe deplin satisfacute. Cu exceptia unei lupte din main card, despre care vom vorbi mai jos.

Main eventul serii a oferit o premiera in UFC. Charles Oliveira a intrat in arena din postura de campion, dar in momentul in care a inceput lupta, titlul sau a devenit vacant deoarece nu s-a incadrat in greutatea categoriei Lightweight.

Justin Gaethje era singurul care putea deveni campion cu o victorie. Charles Oliveira se lupta pentru sansa de a primi o noua lupta cu centura pe masa. Brazilianul l-a submis pe Justin Gaethje si l-a provocat la lupta pe Conor McGregor!

In co-main eventul serii, fanii nu au avut ce vedea. Rose Namajunas si-a pierdut titlul in fata Carlei Esparza, dupa ce niciuna dintre luptatoare nu a aratat nimic in octogon.

Cel mai spectaculos KO al serii ii revine lui Michael Chandler, care l-a distrus pe Tony Ferguson cu o lovitura de picior in figura. Chandler a cerut si el o sansa la titlu sau o lupta impotriva lui Conor McGregor.

Cine va lupta impotriva lui Conor? Charles Oliveira sau Michael Chandler?

Rezultate complete UFC 274: Charles Oliveira vs Justin Gaethje

Main Card

Preliminarii