fbpx
Rezultate complete UFC 275: Jiri Prochazka este noul campion la Light Heavyweight! Joanna s-a retras din MMA! (VIDEO)
200 Views
Rezultate complete UFC 275: Jiri Prochazka este noul campion la Light Heavyweight! Joanna s-a retras din MMA! (VIDEO)

UFC 275 a avut loc in Singapore si a fost una dintre cele mai spectaculoase gale din 2022, de pana acum. Main eventul serii i-a adus fata in fata pe veteranul Glover Teixeira, care la 42 de ani si-a pus centura in joc in fata mult mai tanarului Jiri Prochazka, un luptator ceh in varsta de 29 de ani.

Jiri Prochazka a reusit sa fie primul luptator care l-a submis pe Glover Teixeira in 41 de lupte, devenind totodata primul campion UFC din Cehia. Brazilianul a anuntat ca nu se va retrage si ca isi doreste sa redevina campion.

Jiri Prochazka va lupta cel mai probabil impotriva fostului campion UFC, Jan Blachowicz, in ceea ce va reprezenta prima sa lupta in care va intra in octogon din postura de campion.

In co-main eventul serii, Valentina Shevchenko a reusit sa isi apere pentru a 7-a oara centura de campioana, devenind astfel luptatoarea cu cele mai multe aparari consecutive a statutului de campioana UFC.

Un alt eveniment memorabil care a avut loc la UFC 275 s-a produs la finalul partidei dintre Zhang Weili si Joanna Jedrzejczyk. Fosta campioana din China a facut-o KO cu un cot din intoarcere, punand astfel capat carierei remarcabile pe care a avut-o fosta regina a categoriei Strawweight, Joanna Jedrzejczyk.

Urmareste mai jos toate rezultatele de la gala UFC 275: Glover Teixeira vs Jiri Prochazka

Main card


Preliminarii