Rezultate complete UFC 292: Aljamain Sterling vs Sean O'Malley / Zhang Weili vs Amanda Lemos (VIDEO)
264 Views

Gala UFC 292 parea ca se indreapta spre un main card plin de decizii unanime, pana cand in octogon au intrat Sean O’Malley si Aljamain Sterling.

Era clar ca cei doi nu se plac si ca ambii sunt concentrati pe miza pusa in jos, mai exact, titlul de campion suprem la categoria Bantamweight, una dintre cele mai competitive din MMA, nu doar din UFC.

Aljamain Sterling intra in octogon din postura de campion si de cel mai titrat luptator din istoria acestei categorii. De cealalta parte, Sean O’Malley nu era vazut cu sanse prea mari de catre casele de pariuri, avand in vedere lipsa din palmaresul sau a numelor foarte mari pe care le-a invins.

Cu toate acestea, dupa o prima runda anosta, Sean O’Malley a reusit sa-l trimita la podea pe campion si sa-l faca TKO pe Aljamain Sterling, devenind noul rege al categoriei!

Are sanse Sean O’Malley sa-si apere centura in dauna lui Chito Vera, Merab Dvalishvili, Cory Sandhagen, Henry Cejudo sau Umar Nurmagomedov? Ramane de vazut! Pana atunci, felicitari invingatorului!

In co-main eventul serii, Zhang Weili a aratat lumii de ce este campioana categoriei Strawweight, reusind sa o domine timp de 5 runde pe brazilianca Amanda Lemos care a demonstrat si ea ca isi merita sansa la titlu.

Indiferent cat de tare s-a aratat a fi Lemos, tot nu a fost suficient pentru a o clinti pe Zhang Weili. 

Urmareste mai jos fazele care au facut deliciul publicului prezent la UFC 292.

Rezultate complete UFC 292: Aljamain Sterling vs Sean O’Malley!

Main Card

Preliminarii