Rezultate complete UFC 293: Israel Adesanya vs Sean Strickland (VIDEO)
340 Views

Fanii UFC si fanii de MMA in general cu siguranta nu se asteptau la un asemenea deznodamant in urma galei UFC 293: Israel Adesanya vs Sean Strickland, care a avut loc weekendul trecut in Sydney, Australia.

Dar, avand in vedere ca artele martiale mixte sunt un sport cu extrem de multe variabile, Sean Strickland a reusit sa produca una dintre cele mai mari surprize din istoria MMA.

A venit pana in Australia ca sa ii ia lui Israel Adesanya centura de campion si pentru a deveni noul rege al categoriei Middleweight. Casele de pariuri il aveau ca favorit monstru pe Izzy si cam toti analistii din domeniu nu ii dadeau nicio sansa lui Sean Strickland, care a ajuns sa lupte pentru titlu deoarece sudafricanul Dricus Du Plessis s-a accidentat.

Sean Strickland a schimbat pur si simplu intregul peisaj al categoriei Middleweight, dandu-le noi sperante celorlalti competitori pe care Izzy i-a batut deja (pe unii chiar de doua ori).

Va reusi Sean Strickland sa-si apere centura si sa devina cu adevarat dominant in categorie? Va mai deveni Adesanya campion in viitorul apropiat?

Rezultate complete UFC 293: Israel Adesanya vs Sean Strickland

Main Card

Preliminarii