Alex pereira
54 Views

Gala UFC 295 a fost una extrem de anticipata de catre fanii MMA-ului, chiar daca accidentarea lui Jon Jones, care trebuia sa isi apere centura impotriva lui Stipe Miocic, nu a mai putut sa lupte din cauza unei accidentari severe.

UFC-ul s-a miscat repede si i-a promovat la statut de main event pe Jiri Prochazka si Alex Pereira, care s-au duelat pentru titlul vacant la categoria Light-Heavyweight.

Totodata, Tom Aspinall a fost chemat sa lupte impotriva lui Sergei Pavlovich pentru titlul de campion interimar la categoria grea, pana cand Jon Jones si Stipe Miocic isi vor „regla conturile”.

Main eventul serii s-a terminat printr-un KO usor contestabil in momentul in care s-a intamplat, Alex Pereira fiind incoronat drept noul campion UFC la categoria Light-Heavyweight si al 9-lea luptator care reuseste sa devina campion in doua divizii diferite de greutate.

Jiri Prochazka a eliminat orice urma de controversa la final, declarand ca a fost facut KO, chiar daca doar pentru cateva fractiuni de secunda.

In co-main eventul serii, Tom Aspinall a demonstrat ca are tot ceea ce ii trebuie pentru a fi campion, facandu-l KO pe Sergei Pavlovich, care avea cea mai lunga serie activa (6) de KO-uri din UFC pana in acel moment.

Ce va urma acum pentru Alex Pereira? Cine va fi urmatorul luptator cu care se va infrunta Tom Aspinall?

Rezultate complete UFC 295: Jiri Prochazka vs Alex Pereira / Serghei Pavlovich vs Tom Aspinall

Main card

Preliminarii