Rezultate UFC 283: Glover Teixeira vs Jamahal Hill / Deiveson Figueiredo vs Brandon Moreno 4! (VIDEO)
29 Views
Rezultate UFC 283: Glover Teixeira vs Jamahal Hill / Deiveson Figueiredo vs Brandon Moreno 4! (VIDEO)

UFC 283 a avut loc pe Jeunesse Arena din Rio de Janeiro, Brazilia si a pus in scena o gala de zile mari in care luptatorii brazilieni au avut ocazia sa lupte in fata fanilor locali.

Main eventul serii a fost lupta pentru titlul vacant la categoria Light-Heavyweight, dintre fostul campion al categoriei, Glover Teixeira si noul venit in randul pretendentilor la titlu, Jamahal Hill.

Cel din urma a reusit sa se impuna la capatul a 5 runde in care a dominat aproape in intregime partida. Cu aceasta victorie, Jamahal Hill devine primul luptator descoperit prin cadrul showului „Dana White’s Tuesday Nights Contenders’ Series” care ajunge campion mondial. Cel mai probabil, va urma o lupta impotriva lui Magomed Ankalaev.

In co-main eventul serii, Deiveson Figueiredo si Brandon Moreno s-au intalnit in octogon pentru a 4-a oara pentru a unifica centurile la categoria Flyweight. Castigator a fost Brandon Moreno, care a pus capat definitiv acestei rivalitati, iar Deiveson Figueiredo a anuntat ca va urca in categorie si va lupta de acum incolo la Bantamweight.

Urmareste toate rezultatele de la gala UFC 283!

Main Card

Preliminarii