fbpx
Urmeaza gala de box Triller: Evander Holyfield vs Vitor Belfort
173 Views
Urmeaza gala de box Triller: Evander Holyfield vs Vitor Belfort

Weekendul acesta UFC si Bellator vor lua o pauza, ceea ce lasa loc fanilor de sporturi de contact pentru a urmari o gala mai aparte. Mai exact, gala Triller Fight Club: Evander “Real Deal” Holyfield vs. Vitor “The Phenom” Belfort.

Vitor Belfort trebuia initial sa lupte impotriva lui Oscar de la Hoya, dar legendarul boxer s-a imbolnavit de COVID-19 si nu mai poate lupta.

Cei de la Triller au gasit rapid un inlocuitor, in persoana unicului Evander Holyfield. Evander “Real Deal” Holyfield are un palmares in box de 44-10-2, iar Vitor “The Phenom” Belfort are 1-0. Cu toate ca Holyfield este fara doar si poate mult mai experimentat in box, faptul ca are 58 de ani, ceea ce va face ca lupta sa fie una extrem de stransa.

In co-main eventul serii, vom avea ocazia sa vedem doi fosti campioni in UFC, mai exact, pe Anderson Silva si Tito Ortiz.

Probabil cel mai socant lucru din aceasta gala va fi faptul ca fostul presedinte american, Donald Trump, impreuna cu fiul sau Don Trump Jr, vor face parte din echipa de comentariu alternativ a partidei.

Gala Triller: Evander “Real Deal” Holyfield (44-10-2) vs. Vitor “The Phenom” Belfort va avea loc pe 11 septembrie 2021, si va putea fi urmarita in regim PPV (pay per view) la un pret de $49.99.

Main Event

  • Heavyweight: Evander “Real Deal” Holyfield (44-10-2) vs. Vitor “The Phenom” Belfort (1-0)

Co-Main Event

  • Cruiserweight: Anderson “The Spider” Silva (1-0) vs. Tito “The Huntington Beach Bad Boy” Ortiz (0-0)

Preliminarii

  • Heavyweight: David “Hayemaker” Haye (28-4) vs. Joe Fournier (9-0)
  • Super Featherweight: Andy “El Tiburon” Vences (23-2-1) vs. Jono “King Kong” Carroll (19-2-1)