Vezi toate rezultatele si cele mai spectaculoase momente de la gala UFC Arabia Saudita: Robert Whittaker vs Ikram Aliskerov! (VIDEO)
175 Views

Main eventul serii de la gala UFC Arabia Saudita a avut ca rol desemnarea unui nou pretendent la centura de campion la categoria Middleweight.

Aceasta categorie isi va disputa titlul suprem la UFC 305, pe 18 august 2024, cand actualul campion Dricus Du Plessis il va intalni pe fostul campion Israel Adesanya.

Robert Whittaker, si el un fost campion al acestei categorii, cu infrangeri impotriva fiecaruia dintre cei doi combatanti care isi vor disputa titlul in august, avea nevoie de o prestatia foarte buna impotriva lui Ikram Aliskerov pentru a-si arunca din nou numele in joc pentru titulatura de campion.

Cu KO-ul reusit de Whittaker in prima runda impotriva lui Aliskerov, care avea o singura infrangere in palmares pana atunci, in dauna lui Khamzat Chimaev, fostul campion australian are toate sansele ca sa fie urmatorul la rand pentru a lupta cu centura pe masa.

Presedintele UFC Dana White a declarat in conferinta de presa de dupa gala ca i-ar placea ca Robert Whittaker sa fie luptatorul de rezerva la gala UFC 305: Dricus Du Plessis vs Israel Adesanya, care se va disputa in Perth, Australia, in cazul in care unul dintre cei doi protagonisti se va accidenta.

Trage un ochi aici peste rezultate si peste cele mai spectaculoase KO-uri si submisii de la UFC Arabia Saudita: Robert Whittaker vs Ikram Aliskerov!

Main Card  

Preliminarii