Vezi toate rezultatele si fazele de la UFC Paris: Ciryl Gane vs Serghei Spivac! (VIDEO)
211 Views

UFC Paris a fost o gala destul de anosta in ceea ce priveste spectacolul oferit fanilor din audienta, dar avand in vedere cat de rar vine UFC-ul in Franta, toti cei care au venit sa vada gala s-au bucurat si au facut atmosfera pe intreaga durata a evenimentului.

Favoritul publicului, Ciryl Gane, a reusit sa-l domine fara drept de apel pe moldoveanul Serghei Spivac, care s-a vazut depasit in ceea ce priveste strikingul ofensiv al fostului campion interimar la categoria Heavyweight.

In cadrul interviului de final, Ciryl Gane a cerut sa lupte din nou cu centura de campion pe masa, considerand ca merita acest lucru si ca ceea ce s-a intamplat in ultima sa partida cu Jon Jones a fost doar un accident.

In co-main eventul serii, luptatoarea din Franta, Manon Fiorot, a intampinat-o pe fosta campioana UFC la categoria Strawweight, Rose Namajunas, la debutul acesteia la categoria superioara, la Flyweight.

Rose Namajunas si-a rupt degetul mic de la mana dreapta in chiar prima runda a partidei, iar acest lucru si-a spus cuvantul. Manon Fiorot a castigat la decizie unanima aceasta partida, nefiind dubii in ceea ce priveste invingatoarea.

Vezi rezultate complete UFC Paris: Ciryl Gane vs Serghei Spivac!

Main Card 

Preliminarii