Jon Jones s-a accidentat si nu-si va mai apara centura de campion la gala UFC 295! (VIDEO)
204 Views

Campionul UFC la categoria Heavyweight, Jon  Jones, s-a accidentat extrem de grav in timpul celui mai recent antrenament al sau si a fost scos de pe cardul UFC 295, unde trebuia sa-si apere centura impotriva fostului campion la Heavyweight, Stipe Miocic.

Jon Jones si-a rupt tendonul care ii conecta pectoralul de os si va avea nevoie de o operatie si o perioada de recuperare de minimum 8 luni de zile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana White (@danawhite)

Avand in vedere aceasta situatie si Stipe Miocic a fost scos de pe card, iar noul main event va fi lupta pentru titlul vacant de campion UFC la categoria Light-Heavyweight dintre fostul campion Jiri Prochazka si fostul campion la Middleweight Alex Pereira.

In co-main eventul serii au fost introdusi Serghei Pavlovich si Tom Aspinall care se vor duela pentru titlul de campion interimar la categoria grea, pana cand Jon Jones va putea lupta din nou. 

In ceea ce-l priveste pe Stipe Miocic, nu se stie cand sau daca acesta va mai avea ocazia sa lupte pentru centura, avand in vedere ca are 41 de ani si oricum planuia sa se retraga dupa aceasta partida.

Tu pe cine pariezi ca va fi noul campion interimar la categoria Heavyweight: Serghei Pavlovich sau Tom Aspinall?