Urmeaza Tyson Fury vs Francis Ngannou - Battle of the Baddest! (VIDEO)
268 Views

Weekendul acesta fanii boxului si fanii MMA se vor aseza pe aceeasi canapaea si vor privi cum actualul campion la categoria grea in versiunea WBC Tyson Fury va lupta impotriva fostului campion UFC la Heavyweight Francis Ngannou.

Gala intitulata „Batalia celor mai rai” va avea loc pe 28 octombrie 2023, in Riyadh, in Arabia Saudita, iar in audienta vor fi zeci de mii de oameni, pe langa milioanele de telespectatori ce vor privi din intreaga lume aceasta lupta unica.

YouTube player

Tyson Fury ‘The Gypsy King’ are un palmares in box de 33 victorii (24 KO-uri), 0 infrangeri si 1 egal (cu Deontay Wilder).

De cealalta parte, luptatorul nascut in Batié, Camerun, Francis Ngannou, are un palmares in MMA de 17 victorii (12 KO-uri) si 3 infrangeri.

Luptatorul britanic are 34 ani, iar camerunezul are 36 de ani. Diferenta de inaltime dintre cei doi este una considerabila, avand in vedere ca Tyson Fury are 2,06 m, iar Francis Ngannou are 1,93 m.

Ramane de vazut cat de mult va conta factorul fizic, puterea si cel mai important, experienta fiecaruia. Aici, marele avantaj sta de partea lui Fury, care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, nu doar dintre cei aflati in activitate.

Cu toate acestea, puterea lui Francis Ngannou poate trimite pe oricine la culcare instant, asa ca ne asteptam sa vedem o partida frumoasa, care cu siguranta se va incheia prin knockout. Totodata, acesta este antrenat si de catre unicul Mike Tyson, cel dupa care a fost numit insusi Tyson Fury.

Tu pe cine pariezi? Tyson Fury sau Francis Ngannou?