1 View

Anul acesta cu ocazia campaniei „Doneaza cu Mosu’ Absoluto” am reusit sa suplinim necesarul pentru 2 luni ale Asociatiei Ana si Copiii! Acest lucru nu ar fi fost posibil fara implicarea in proiectul nostru a companiei Carrefour, iar pentru acest lucru ii multumim lui Mircea Isvoranu!

I-am vizitat pe cei 50 de copiii proveniti din familii sarace care vin zilnic la Asociatia Ana si Copiii. Au varste cuprinse intre 4 si 17 ani si primesc 2 mese pe zi, pachet pentru scoala, hainute, rechizite, carti, vorbesc cu psihologul centrului, asistentul social ii ajuta in relatia cu scoala, primesc ajutor la teme cu ajutorul pedagogului social si al tuturor voluntarilor implicati s.a. Prin campania „Doneaza cu Mosu’ Absoluto” am reusit sa le oferim peste 500 de kg de alimente, hainute si jucarii.

Multumiri Carrefour Romania, Fruteria, White Tiger Gym, membrilor Absoluto care s-au implicat in proiect si tuturor celor care au contribuit cu donatii! Felicitari presedintei Asociatei Ana si Copiii, Mihaela Voivozeanu, pentru daruire si intregii sale echipe!

Va uram un Craciun Fericit, iar o parte dintre copiii de la Asociatia Ana si Copiii doresc sa va colinde:

YouTube player